arrow_drop_up arrow_drop_down
Mijn boek is naar de drukker! Reserveer jouw exemplaar nu.
9 februari 2017 

Mijn boek is naar de drukker! Reserveer jouw exemplaar nu.

UPDATE: Het boek is beschikbaar. Bestellen kan nu, dan heb je het volgende week in huis.

En nog een update: Gaat dit artikel nog over mijn eerste boek, inmiddels zijn er al 3 boeken van mij verschenen. En met elk boek blijft het nog spannend hoor. Maar dit eerste boek was wel echt een mijlpaal.

Ik heb het al aangekondigd eind 2016 en nu gaat het toch echt gebeuren. Mijn boek in druk gaat eind maart verschijnen. Dat is toch nog een flink ei dat gelegd moest worden. Maar ik ben er nu supertrots op. Dat voelt toch wel ‘heel echt'. Een boek dat bij boekhandels in de winkel komt te liggen ?

Na het schrijven van diverse e-books is Uitgeverij Veltman met mij in zee gegaan om van deze e-books ook een gedrukt exemplaar te maken. Van de e-books zijn er maar liefst meer dan 7000 verkocht en de vraag naar een ‘echt' boek door jullie werd steeds groter. Dus dat varkentje moest ik maar even gaan wassen haha. Zohee, ik kon helemaal los gaan met mijn Slank met Linda methode, mijn ervaringen en natuurlijk mijn uitgeschreven weekmenu's.

De titel

En dan nu, de titel……..Het boek gaat heten ‘De koolhydraatarme 30 dagen boost'. Naar het gelijknamige e-book dat ik hierover heb geschreven. Ik ga hierin wel een stap verder. Ik neem je helemaal mee in mijn methode en aanpak. Want koolhydraatarm eten is geen hype, maar een leefstijl. Het is ook niet eng of gevaarlijk. Je valt af, zonder honger, en krijgt er meer energie voor terug. Ik laat je zien en ervaren dat, als je eenmaal de stap hebt gezet om koolhydraatarm te eten, je niet meer terug wilt.

Met uitgeschreven weekmenu's hoop ik je versteld te laten staan van wat je allemaal kunt eten. En echt gaat afvallen en je je jezelf gezonder kunt eten. Een veelgehoord iets is: ‘Linda, ik krijg het niet eens allemaal op. In tegenstelling tot al die andere diëten die ik ooit gevolgd heb waarbij ik alleen maar honger had'.

Ik heb ervoor gekozen het boek geen kookboek te laten zijn. En nee, ik ga ook niet met mijn hoofd op de voorkant :-). Nog niet, wie weet bij een volgend boek dat ook alweer in de planning staat.

Uitgeschreven weekmenu's

Uiteraard staan er recepten in, maar het belangrijkste zijn de uitgeschreven weekmenu's met daarbij mijn methode en aanpak waarmee ik de afgelopen jaren duizenden mensen heb mogen helpen in mijn praktijk en online.

De weekmenu's zijn gebaseerd op een koolhydraatbeperking van maximaal 50 gram koolhydraten per dag. Daarmee kun je een optimale staat van vetverbranding bereiken. En word door mij ingezet als een boost in afvallen en een geweldige opstap naar die koolhydraatarme lifestyle. En het allerbelangrijkste inzicht dat ik je wil meegeven is: Eet in de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Eet niet te weinig om af te vallen, maar eet anders. Dat wat je mindert in koolhydraten, wordt namelijk aangevuld met voldoende eiwitten en vetten.

Ben ook zo benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Ik kan niet wachten totdat ik het eerste gedrukte exemplaar in mijn hand mag houden en aan jullie mag tonen. Ik voel toch enige publicatieangst opzetten haha.

Over de schrijver
Ik ben Linda, de drijvende kracht achter Slank met Linda. Naast coach, voedingsdeskundige én auteur van 3 boeken, is bloggen mijn absolute passie. In mijn blogs deel ik al mijn kennis en ervaring met gezond eten, gezond leven en gezond afvallen. Dit specifiek gericht op de koolhydraatarme leefstijl.
Ariette
Door

Ariette

op 4 May 2017

Beste Linda, Ik heb afgelopen weekend je boek gekocht en ben het nu aan het doorlezen. He klinkt allemaal erg goed te doen, en ik heb zin om te beginnen. Ik ben een boodschappenlijstje aan het maken en vroeg me iets af. Er staat bij het 1e weekmenu, maar dit zal ongetwijfeld terug gaan komen, als tussendoortje gemengde noten. Nu vroeg ik me af zijn dit ongebrande noten of gebrande maar ongezoute noten, en hoeveel mag je daar dan van nemen? Alvast bedankt voor je reactie! Vriendelijke groet, Ariette

Linda Nordholt
Door

Linda Nordholt

op 4 May 2017

Je mag er 20 gram van hebben hoor. En kies vooral voor de ongebrande ongezouten noten.

Elizabeth
Door

Elizabeth

op 25 November 2018

Hoi Linda, Is er in je boek ook ruimte voor de theorie van het ketogene life style,en bij de recepten voor vleesloos?

Linda Nordholt
Door

Linda Nordholt

op 30 November 2018

Het boek is low carb/koolhydraatarm en niet toegespitst op ketogeen. Uiteraard kun je aan de hand van de recepten wel ketogeen eten. Vlees is altijd te vervangen door vis, maar het boek bevat verder geen vleesloze recepten. Wie weet in de toekomst:)

Reactie plaatsen

Meer advies over 

koolhydraatarm eten?

Er staan meer dan 300 waardevolle en uitgebreide artikelen voor je klaar!

Gratis: koolhydraatarm weekmenu

Voor een vliegende start heb ik een GRATIS WEEKMENU gemaakt. Met makkelijke en heerlijke koolhydraatarme recepten.


  • 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes
  • Voorzien van alle voedingswaarden
  • Direct in je mailbox en makkelijk printbaar
50%
Download nu!
Weekmenu koolhydraatarm dieet
Cookies