E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

Club van Linda

Wil jij elke dag heerlijke en makkelijke koolhydraatarme recepten koken die ook nog eens zorgen voor het bereiken van jouw ideale gewicht?

Hoe zou het zijn als je elke week een stapje dichter bij je doel komt en de centimeters en kilo’s steeds minder worden. Dat je elke week meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit.

Dat je genoeg inspiratie hebt om te koken en dat je niet na hoeft te denken over lekkere recepten die jouw gezondheid een boost zullen geven. En bovenal gemakkelijk met het hele gezin te eten zijn.Ik ben Linda, 40 jaar en ik heb jaren lang moeite gehad met mijn zelfvertrouwen, mijn lichaam, mijn gezondheid en energieniveau. Toen ik 19 was, zat mijn zelfvertrouwen aan de grond.

Het is uiteindelijk puur toeval geweest dat ik koolhydraatarm eten heb ontdekt. Ik was zo klaar met alle diëten, dat ik klaar was voor een andere aanpak.

Maar na een korte kennismaking zag ik resultaat en raakte ik verslaafd aan alles wat met koolhydraatarm en gezondheid te maken had. Om maar niet te spreken over het effect van koolhydraatarm op je gewicht.

Ik las tientallen boeken, deed een opleiding als voedingsdeskundige en maakte van mezelf een wandelende praktijk-encyclopedie. Ik begon te leren van mensen die hun doel al hadden bereikt met koolhydraatarm eten. Ik leerde over voedingsstoffen, stofwisseling en energiebehoefte. Niks is mij teveel en ik pak alles aan. En inmiddels heb ik meer dan 15.000 mensen geholpen met mijn coaching, koolhydraatarme weekmenu’s, boeken, gratis artikelen en via social media.

Het is mijn doel om jou van bruikbare en praktische informatie te voorzien om je leven een positieve spin te geven. Wat als je de energie, het geluk en plezier in het leven  weer volledig terug kunt krijgen met behulp van slechts wat simpele veranderingen?

Zou dat niet fan-tas-tisch zijn?

Ik weet hoe belangrijk je gewicht en je gezondheid voor je zijn en hoe graag je weer wilt bruisen van de energie.

En ik denk dat jij weet dat koolhydraatarm eten de oplossing is om dit te bereiken! En dat is precies waarvoor ik de Club van Linda heb opgericht!

Het werkt super simpel….

Elke donderdag staan er 2 nieuwe weekmenu’s voor je klaar. Een koolhydraatARM menu en een koolhydraatBEPERKT menu. Allemaal met fantastische recepten die makkelijk te bereiden zijn. En volledig berekend op de juiste voedingswaarden, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

En heb je vragen over de recepten en de weekmenu’s, dan heb je direct toegang tot mij en meer dan 1500 andere leden in het besloten forum met allemaal mensen net als jij en ik.

Lijkt dit je wat? 

Kom dan bij de Club van Linda voor maar € 7,50 per maand.

Dat is slechts 25 cent per dag!

Het abonnement kan op elk gewenst moment opgezegd worden. Wij zetten de betaling dan direct stop. En je zit nergens aan vast.Sluit je vandaag nog aan en krijg:


Week menu

Iedere week een nieuw menu

 • Volledig uitgeschreven met 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes
 • Keuze uit koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt
 • Calorieën tellen niet nodig
 • Zelf in te richten naar jouw eigen wensen en (drukke) bestaan
 • Alles is al uitgeteld voor jou, voorzien van voedingswaarden met calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten.
 • Makkelijk printbaar
Forum

Een veilig forum

 • Een ontmoetingsplaats met mensen net als jij en ik
 • Anoniem als je dat graag wilt
 • Stel al je vragen over de recepten
 • Stel al je vragen over de menu's
 • En profiteer van alle tips en ervaringen van mij en van andere leden


Let op: Dit is niet alleen losse informatie over koolhydraatarm eten of losse recepten….

Binnen de club van Linda draait het om praktisch aan de slag met volledig uitgeschreven weekmenu’s en support via het forum.

Informatie over koolhydraatarm eten en losse recepten zijn overal wel te vinden. Maar je vind nergens op zo’n laagdrempelige manier tips en adviezen van een voedingsdeskundige, die direct toepasbaar zijn op jouw gewicht en gezondheid. Om maar niet te spreken over de toegang die je krijgt tot alle ervaringen van de leden. Een schat aan informatie.


Méér dan 1500 mensen gingen jou al voor en gaan voor een goede gezondheid en een lichaam om trots op te zijn!


Ik weet zeker dat jij klaar bent voor de Club van Linda!

Je krijgt hiermee iedere week toegang tot een nieuw weekmenu met altijd nieuwe recepten. En een besloten forum met een prachtige groep mensen die net zoals jij zijn.

Mensen die dezelfde onzekerheden hebben en ook stoeien met hun gewicht en gezondheid. Mensen die misschien al een stap verder zijn dan jij, waardoor je door hen gesteund wordt en een stok achter de deur hebt om ook die stap te zetten.

En niet onbelangrijk: het is een groep mensen waarmee jij je successen kunt vieren!

Op het forum kun je al je vragen stellen die je hebt over de weekmenu’s, de recepten of over welke voedingsmiddelen passen binnen een koolhydraatarm eetpatroon.

Het is een hele fijne groep mensen waar ik supertrots op ben!

En ik wil niks anders voor jou dan dat jij dit ook kunt ervaren. Ik weet zeker dat jij je er thuis gaat voelen.

 

Afvallen doe je niet alleen, we doen dit samen!

En ben je niet zo’n groepsmens? Dat geeft helemaal niks hoor. Als jij gewoon alleen die weekmenu’s elke week in je inbox wilt ontvangen dan is dat ook helemaal prima!

 

Nog even dit, ik wil dat je weet dat……

 

…….het forum met alle leden een stok achter de deur zijn, zodat jij op een praktisch toepasbare manier je doel bereikt!

…….alle vragen gesteld mogen worden op het forum en dat hulp altijd klaar staat.

……je niet alleen bent! Ervaringen van gelijkgestemden zijn goud waard en kunnen je net dat extra steuntje in de rug geven.

……je natuurlijk gemakkelijk aan de slag kunt met de praktische volledig uitgeschreven weekmenu’s. Iedere week vers van de pers.


Kom jij bij de club van Linda?

Start vandaag nog voor maar 0,25 per dag en je ontvangt direct jouw eerste weekmenu en toegang tot het forum.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het abonnement?

Ik gebruik medicatie. Kan ik me aansluiten?

Ik heb gezondheidsklachten, is dit wat voor mij?

Ik heb een voedselintolerantie, heeft een abonnement wel zin?

Ik heb geen behoefte aan een forum, maar wel aan de weekmenu’s en recepten. Is dat erg?

Ik ben niet zo handig met de computer, werkt dit ook voor mij?

Wat kan ik met de weekmenu’s verwachten?

Kan ik makkelijk opzeggen?

Echte mensen (zoals jij)die inmiddels FAN zijn van de Club van Linda!

Méér dan 1500 mensen gingen jou al voor en gaan voor een goede gezondheid en een lichaam om trots op te zijn!