E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

Diny Pul viel bijna 30 kilo af bij Slank met Linda

Vol trots mag ik het verhaal van Diny met jullie delen. Ze is 30 kilo afgevallen en vol energie. Zeg nou zelf, dat ziet er toch geweldig uit?

Lieve Diny, ik ben ontzettend trots op je! En dat mag jij zeker ook zijn op jezelf. Je bent een kanjer!

Diny Pul viel bijna 30 kilo af bij Slank met Linda

‘Ik wilde niet wachten met goede voornemens voor het jaar 2015’, vertelt Diny Pul (51 jaar) uit Uddel stralend en vol trots. ‘Ik ben inmiddels bijna 30 kilo afgevallen en heb mijn streefgewicht bereikt’. Ik ben zo blij dat ik na de zomer, toen de ‘knop’ drastisch om ging, Slank met Linda heb ingeschakeld.’

Net zoals zovelen, kampte Diny met overgewicht. Afvallen gaat vaak nog wel, maar het op gewicht blijven is vaak dubbel zo moeilijk. Diny vertelt: Ik zat afgelopen zomer op het terras en baalde ervan dat ik alwéér zat te eten, zonder na te denken. En ik ging inmiddels al naar maat 50 van kleding. Ik herkende mezelf niet meer. En ik had behoorlijke gezondheidsklachten en voelde me alleen maar moe. De bank was mijn beste vriend. ‘In de zomer was ik op mijn zwaarst’, zegt Diny met een balend gezicht.

Naar Slank met Linda

Diny vertelt: ‘ik had een stok achter de deur nodig, maar ook goede professionele begeleiding. Ik wilde niet op zomaar een dieet om af te vallen. Nee, ik wilde afvallen en gezond leren eten. Voor eens en voor altijd afrekenen met mijn ‘oude ik’. Ze maakte een afspraak met Linda.

Linda vertelt: ‘Tijdens het intakegesprek zijn we er samen eens rustig voor gaan zitten. Ik wil dat mensen echt hun verhaal kwijt kunnen om daar vervolgens een goed advies over uit te kunnen brengen. Diny fanatiek: ‘Ik wilde mij in eerste instantie richten op afvallen, op een prettige manier, zonder honger, zonder gedoe met moeilijke recepten en boodschappen. Ik wilde die ‘boost’ in afvallen, zoals Linda dat noemt’. Maar wel op een verantwoorde manier.

Een ‘boost’ in afvallen

Linda vertelt enthousiast: Dus een strikt koolhydraatarm dieet werd het. Eten tussen de 20 en 50 gram koolhydraten per dag. Met uiteraard uitgeschreven weekmenu’s. ‘Veel mensen zijn bang voor het verliezen van gewicht met koolhydraatarm eten. Maar dat is het juist het geweldige, vult Diny aan. Ik eet geweldig! Duur? Nee hoor, als je alle zakken chips, wijn, patat, fastfood bij elkaar optelt, ben je zelfs duurder uit. Althans, ik wel! En het is een investering in jezelf en jouw toekomst’.

Linda blijft mensen verbazen met de mogelijkheden die afslanken volgens de ‘Slank met Linda methode biedt’. Eet anders, niet minder!

‘Ik vind het fantastisch om mensen hiermee te kunnen helpen, te begeleiden en ook nazorg te bieden. Het voelt niet als werk, het is mijn passie”.

En hoe is het met Diny?

Diny is inmiddels op haar streefgewicht en vertelt: ‘Ja, ik ben op mijn streefgewicht, maar meer belangrijk vind ik het, dat ik weet hoe ik moet eten. Anders eten, niet minder, zoals Linda me heeft geleerd. Ik ben me er veel meer van bewust en ik geniet ook meer. Niet meer volstampen, maar echt genieten van een maaltijd. Ik weet nu hoe ik moet eten om dit gewicht vast te houden.

Diny vervolgt: Ik heb zoveel energie en hang niet meer op de bank. Ik ben zelfs gaan hardlopen. Ik ben actiever en vitaler. In mijn geest ben ik ook rustiger geworden. Ik word niet meer overvallen door moeheid. Zelfs in mijn actieve onregelmatige baan heb ik er alle voordelen van. En mijn werkgever ook! Heerlijk!

En niet onbelangrijk. Diny is van maat 50 naar 38/ 40 gegaan. En ze vind het heerlijk om gewoon weer te winkelen, zonder schaamte. ‘Ik ben trots op mezelf en ben zelfverzekerder geworden. En voor het eerst zonder aarzelen geposeerd op een foto samen met Linda. En zie mij nu! Ik zie dat ik straal. En dit gevoel gun ik iedereen!’

Word lid van Slank met Linda

Ook starten met koolhydraatarm eten zoals Diny?

Diny heeft enorm veel succes behaald zoals je kunt zien. Veel afgevallen en nog altijd op gewicht. Wil jij net als Diny ook op een verantwoorde en makkelijke manier snel afvallen, zonder honger en op gewicht blijven?

AAN DE SLAG
000