E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

Marijke is 25 kilo afgevallen

Marijke is 25 kilo afgevallen

‘Nadat ik gestopt was met roken, vlogen de kilo’s eraan. Toen ik boven de 100 kilo was, moest het roer om’, vertelt Marijke Versloot uit Vaassen. ‘Ik ben inmiddels 25 kilo afgevallen en voel me prettiger en zekerder dan ooit’, straalt Marijke.

Net zoals zovelen, kampte Marijke met overgewicht. Afvallen gaat vaak nog wel, maar het op gewicht blijven is vaak dubbel zo moeilijk.‘In de zomer was ik op mijn zwaarst’, zegt Marijke met een balend gezicht. ‘Ik had echt een stok achter de deur nodig, maar ook goede begeleiding bij het afvallen. Voor eens en voor altijd afrekenen met mijn ‘oude ik’.

Marijke vertelt: Via een vriendin kwam ik in aanraking met Linda. Ik was op zoek naar iemand die kijkt naar mij als persoon én naar mijn leefstijl. En dat zag ik direct bij Linda. Ik ben eerlijk, ik was eerst sceptisch over afvallen volgens de visie ‘Eet anders, niet minder’. Maar je moet het zelf eerst ervaren voordat je er wat over kunt zeggen. Voor mijn gevoel heb ik weinig aanpassingen hoeven doen en ik heb totaal geen honger gehad.

Marijke: ’Ik moest in het begin echt afkicken van alle suikers die ik altijd at. Ik had niet verwacht dat dat zo heftig kon zijn. Maar Linda gaf aan dat dit heel normaal is en na een paar dagen begon ik me geweldig te voelen. De knop was om en ik ben inmiddels 25 kilo afgevallen. Ik ben weer gaan sporten en voel me fit en vitaal. Ik val zelfs nog steeds wat af. En dat met een biertje in het weekend. Ook trek ik nu gerust een zak chips open, maar de dag erna direct weer in het gareel. Dit kost me totaal geen moeite. Want als je het niet doet gaat je energie weer naar beneden en bestaat het gevaar dat je weer terugvalt in oude gewoontes. Zelfs tijdens vakantie of met mijn enkel operatie ben ik niet aangekomen. Het draait allemaal om balans.

Linda heeft me geleerd dat het met afvallen geen kwestie is van minder eten, maar anders eten. Ik ben me nu veel bewuster van alles en zelfs boodschappen doen is een feestje. Ik zit lekker in mijn vel, ben zelfverzekerder en vage gezondheidsklachten zijn verdwenen.

Ik durf mezelf weer te laten zien. En wilde daarom ook graag een foto delen. Kijk maar, ik straal weer! Ik raad het iedereen aan om eens gesprek met Linda aan te gaan.

Word lid van Slank met Linda

Ook starten met koolhydraatarm eten zoals Marijke?

Marijke heeft enorm veel succes behaald zoals je kunt zien. Veel afgevallen en nog altijd op gewicht. Wil jij net als Marijke ook op een verantwoorde en makkelijke manier afvallen, zonder honger en op gewicht blijven?

Sluit je dan aan bij de Club van Linda.

AAN DE SLAG
000