E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

Slank Met Linda in Veluwe Actief

Een mooi interview over mijn tweede boek

Ik stond met een mooi interview in de Veluwe Actief. Mijn tweede boek heeft als titel “Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu”. Het is een vervolg op de “koolhydraatarme 30 dagen boost” die ook al in tweede druk is verschenen.

Van koolhydraatarm naar koolhydraatbeperkt

Het 60 dagenmenu is bedoeld voor mensen die hun koolhydraatrijke eetpatroon willen omvormen tot een koolhydraatbeperkt slank en gezond eetpatroon. Mensen die hun lichaam weer willen laten doen wat het moet doen: vet verbranden. Mensen die een slank en gezond lichaam willen en meer energie willen krijgen. Je kunt het boek hier bestellen: Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu.

Recensie

Ik kreeg ook al een mooie recensie van Ieneke Fonck

Tweede boek van voedings- en ervaringsdeskundige Linda Nordholt. In 2017 kwam “De koolhydraatarme 30 dagen boost : de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten’* uit waarin volledige dagmenu’s met slechts 20 tot 50 gram koolhydraten. Dat is een forse beperking, bedoeld om snel af te vallen en/of een sterke suikerbehoefte te doorbreken. Voor diegenen die deze richtlijnen gevolgd hebben en met succes zijn afgevallen of voor mensen die het afvallen wat rustiger aan willen doen is dit boek geschreven.

Dit nieuwe boek bevat 60 koolhydraatbeperkte menu’s met 50 tot 100 gram koolhydraten per dag en rond de 1500 kcal. Dit betekent dat fruit eten weer (beperkt) mag, koolhydraatbeperkt brood een mogelijkheid is en een cracker af en toe gegeten kan worden. De receptuur is eenvoudig met niet te veel ingrediënten, maar niet bijzonder verfijnd. De voedingswaarde is berekend, wat handig is voor mensen met diabetes. Het is mogelijk via www.slankmetlinda.nl meer menu’s en begeleiding te kopen. Bruikbaar boek voor mensen die koolhydraatarm willen afvallen, ook geschikt bij glutenintolerantie. Met receptenregister.

000

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*