Het koolhydraatarme inspiratie boek

101 recepten en 101 tips


Alweer het derde boek van Linda Nordholt van Slank met Linda. Een boek dat geschikt is voor iedereen die wil beginnen met koolhydraatarm eten én voor iedereen die al een tijdje bezig is en op zoek is naar nieuwe recepten en nieuwe inzichten.


Het boek is echt gericht op inspireren en om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is op een koolhydraatarm eetpatroon. En het is een boek voor dagelijks gemak.

Waarom wachten?  

Bestel vandaag en het boek wordt medio april verzonden!

LET OP: Verwachte verschijningsdatum: medio april. Na verschijning wordt het boek direct aan je verzonden.

Wat zit er allemaal in dit boek?

 • 101 recepten waaronder recepten voor het ontbijt, lunch en avondmaaltijden. Ook vind je een ruime keuze aan tussendoortjes en lekkernijen. Allen voorzien van voedingswaarden.
 • 4 volledig uitgeschreven koolhydraatarme weekmenu’s met iedere dag 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Je kunt deze menu’s natuurlijk volgen, maar ook gebruiken ter inspiratie voor je eigen dagelijkse leven.
 • 7 volledig uitgeschreven makkelijke dagmenu’s waarbij koken niet nodig is. Dus heb je een drukke dag of geen zin om te koken, de makkelijke menu’s helpen je hierbij
 • 10 makkelijke broodmaaltijden. Niets zo makkelijk om voor de lunch gebruik te maken van koolhydraatarm brood met wat beleg. Ik laat je zien hoe jij je lunch koolhydraatarm houdt maar wel makkelijk en smakelijk.
 • 10 makkelijke en snelle lunches of avondmaaltijden zonder te koken. Ik zelf noem het ‘bordje met lekkers’.
 • Meer dan 60 simpele tussendoortjes die je zo kunt meenemen.
 • Een volledige handleiding voor hoe je voedingsmiddelen kan vervangen, wisselen en ruilen. Voor als je bepaalde voeding niet kan verdragen of niet lust of niet kan eten.
 • 101 tips en adviezen om je de koolhydraatarme leefstijl eigen te maken. Van praktische tips die je kunt gebruiken voor je eetpatroon, tot mindset en mentale tips over hoe je omgaat met moeilijke momenten, wat te doen als je stilstaat in afvallen, hoe de draad weer op te pakken na een terugval, hoe je kunt leren ‘zondigen’ (ja, echt) en hoe je op gewicht blijft en nooit meer terugvalt in oude gewoontes. Jojo-en is voorbij en jij krijgt een leefstijl dat volledig bij JOU past.

Over de Slank met Linda methode

Opvallend aan Linda’s methode is; ‘wees niet te streng voor je zelf’. Er zijn meerdere wegen die naar een succesvolle verandering van je leefstijl leiden. En voor Linda staat het verkrijgen van een gezonde relatie met eten centraal. De koolhydraatarme leefstijl ziet Linda als een geweldige reis om ‘eetrust’ te verkrijgen voor één ieder die klaar is met de strijd met afvallen, met eten, met zijn/ haar gewicht en de weegschaal. Iedereen verdient een gezonde relatie met eten, zodat strijdgevoelens weer plaats kunnen maken voor trots, zelfvertrouwen en geluk.

Dit is waarom al meer dan 65.000 mensen kiezen voor de koolhydraatarme methode van Slank met Linda:

 • Je valt af terwijl je lekker blijft eten. Of je blijft op gewicht door de vele inspirerende recepten voor jouw koolhydraatarme leefstijl.
 • Koolhydraten tellen is niet nodig. Dat is al voor je gedaan.
 • Verbeter je gezondheid en energieniveau, zonder honger of afzien.
 • De voedingsmiddelen koop je gewoon bij de supermarkt.
 • Het hele gezin kan mee-eten en meegenieten.
 • De menu’s zijn opgebouwd met 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Maar eet je liever geen tussendoortjes of ben je een andere indeling gewend van je dag? Je kan het helemaal aanpassen aan je eigen dagelijkse leven met gezin, werk en sociale activiteiten.
 • De menu’s kun je wisselen, ruilen en aanpassen aan je eigen dagindeling. Linda gaat voor praktisch en biedt ruimte voor eigen inbreng.
 • Overal staan de voedingswaarden bij. Ieder recept is uitgeschreven met calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten. En zelfs de weekmenu’s zijn volledig voorzien van de totale dagelijkse voedingswaarden.
 • Linda is naast voedingsdeskundige ook ervaringsdeskundige en weet waar ze over praat. Het gaat namelijk niet alleen om het aanpassen van je eetpatroon en alle eetregels die daarbij komen kijken. Het gaat vaak verder dan dat, namelijk over je mindset, je zelfvertrouwen, je omgeving en je relatie met eten.

Dit is wat anderen over Linda en haar methode zeggen:

Wil jij starten met koolhydraatarm eten? Of ben je op zoek naar originele recepten?

Bestel vandaag in de voorverkoop. Het boek wordt medio april aan je verzonden.


Prijs: € 20,-

Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: Medio april
Aantal pagina's: 272
Illustraties: Met illustraties

ISBN: 978 90 483 1845 2

Bestel vandaag in de voorverkoop en het wordt medio april verzonden. 

Verwachte verschijningsdatum: medio april. Het boek wordt dan direct verzonden.