E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

Persoonlijke Begeleiding

Je voelt aan alles dat koolhydraatarm eten voor jou de weg is naar een blijvende leefstijlverandering en toch lukt het je niet. Als voedingsdeskundige én coach zie ik het vaak om 1 of meerdere van deze redenen ‘mis’ gaan:


1. De angst om weer terug te vallen in oude gewoontes. Want je bent al zo vaak teruggevallen, waarom zou dit wel helpen?

2. Het resultaat valt tegen en je raakt je motivatie kwijt

3. Je vindt koolhydraatarm eten teveel gedoe met koken en combineren met werk en gezin

4. Je ziet door de bomen het bos niet meer door alle tegenstrijdigheden op het internet

5. Je krijgt geen steun vanuit je omgeving

6. Je doet zo je best, maar je valt niet af


Dan kan het helpen om iemand naast je te hebben staan. Iemand die met jou meedenkt en meekijkt en die jou exact de weg wijst en je helpt er wél een succes van te maken.


Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding, voel je vrij een (uiteraard geheel vrijblijvend en gratis) kennismakingsgesprek met mij in te plannen. Dit kan bij mij in de praktijk in Epe, maar ook telefonisch of online. Vul bijgaand formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.


Liefs,

Linda


Wat anderen over Slank met Linda zeggen…

“Ik had gehoord dat koolhydraatarm eten een goede manier was. Maar ik wilde niet een dieet en daarna weer aankomen. Maar echt een structurele verandering in eetpatroon. En dat heb ik bereikt. Ik ben inmiddels ruim 15 kilo afgevallen en met de adviezen van Linda blijft dit eraf. Ik heb meer energie, geen honger. Ik eet zelfs meer dan voorheen, veel regelmatiger en stiekem ook lekkerder. Enne, ook zondigen in het weekend hoort er bij. Ik ben blij.” – Gerrald Bronkhorst* 

slank met linda

“Het is nu bijna een jaar geleden, dat ik in contact kwam met Linda Nordholt. Ik wist al een lange tijd, dat ik iets aan mijn gewicht moest doen. Ik kreeg klachten betreft knieën, voeten en was futloos.  Na de intake, had ik een goed gevoel, Linda begreep mij.
Wat gebeurde er in de eerste twee weken…………ik was afgevallen, energieker. Ook was ik in de omvang 2 cm kwijt, heerlijk. Ik was verbaasd van het snelle resultaat en gaf mij nog meer reden om hier mee verder te gaan.” – Ans Vermij*

koolhydraatarm eten

“Ik wilde afvallen. Voor de zoveelste keer. Ik was het zo zat. Maar kon het niet alleen. Ik heb de hulp van Linda ingeschakeld en daar ben ik zo blij om. Vanaf het eerste moment was er een klik, persoonlijk en ze weet je te motiveren en weer uit een dip te krijgen. Ik voelde me echt niet fijn, kleding kon ik niet vinden en het emotie eten zat hoog. En nu met hulp van Linda ben ik van maat 56 naar 46 gegaan. Ik ben er nog niet, maar ik voel me zo goed. Ben weer vrolijk, kan weer leuke kleding vinden. Kijk naar het verschil tussen de foto´s, dat zegt alles!” – Margaret Breman*