E-mail: administratie@slankmetlinda.nl
Boek ‘De koolhydraatarme 30 dagen boost’

Boek ‘De koolhydraatarme 30 dagen boost’

16,50

Kick af van je suikerverslaving, zet je lichaam in een vetverbrandende modus en krijg een geweldige energieboost!

 

  • Voor 15 uur besteld is dezelfde dag verzonden

Categorie:
000

Nog altijd heerst de gedachte dat afvallen een kwestie is van minder eten en snoepen, calorieën tellen en jezelf naar de sportschool slepen. Volgens voedings- en ervaringsdeskundige Linda Nordholt is afvallen een kwestie van anders eten, niet minder! Eet in de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten en jouw lichaam gaat weer doen wat het moet doen: vet verbranden!’

Maak in dit boek kennis met de koolhydraatarme leefstijl. Maar wel volgens de Slank met Linda methode. Met deze manier van eten, voel je je in 30 dagen weer fit en energiek en je verliest daarbij ook nog op een gezonde manier gewicht! Linda Nordholt heeft zelf ervaren hoe haar leven hierdoor positief is veranderd. Haar opgedane kennis, eigen ervaring en haar passie voor voeding heeft ze verwerkt in de ‘Slank met Linda-methode’. Inmiddels is haar methode in de praktijk zeer succesvol. In haar eerste boek geeft ze voedingsadviezen voor een koolhydraatarme leefstijl én complete weekmenu’s voor 30 dagen.

Veel mensen hebben moeite met afvallen of komen ongemerkt steeds meer aan. Ze hebben weinig energie. Door de vele ‘verborgen’ suikers die we de hele dag door eten, ligt een zogeheten suiker- en koolhydraatverslaving op de loer. Koolhydraten zijn een verzamelnaam voor zetmeel en suikers en zitten in snoep, chips, gebak, ‘gezonde tussendoortjes’, maar ook in fruit en groente. We denken bij suiker vaak aan tafelsuiker. Toch bestaan pasta, rijst en aardappelen ook uit suiker. Van teveel slechte koolhydraten nemen het lichaamsgewicht en de vetopslag toe. Velen hebben wel eens gehoord van koolhydraatarm eten. Maar niet op de manier zoals Linda het voorstelt. ‘Gewoon wat koolhydraten schrappen haalt niks uit. Want juist dat wat je mindert in koolhydraten, moet je aanvullen met voldoende eiwitten en gezonde vetten.’ Pas dan ervaar je een doorbraak op het gebied van afvallen en leg je de basis voor de rest van je leven’.

Auteur Linda Nordholt vertelt in haar boek wat anders eten kan betekenen voor je gezondheid en gewicht en hoe je daarmee op een praktische en haalbare manier kunt afvallen. Tevens geeft ze speciaal uitgebalanceerde recepten voor zes eetmomenten per dag mét de bijbehorende boodschappenlijstjes. Het is geen typisch receptenboek of een dieetboek. Het draait volgens Nordholt allemaal om het principe om van een boost in afvallen een verandering van lifestyle te verkrijgen. Je start met afvallen en je maakt je direct een gezonde lifestyle voor het leven eigen. In dit boek is dat super eenvoudig omdat er uitgeschreven weekmenu’s zijn opgenomen waardoor je weet en leert wat je allemaal mag en kunt eten.

Koolhydraatarm eten is geen hype, maar een lifestyle. Het is ook niet eng of gevaarlijk. Je valt af, zonder honger, en krijgt er meer energie voor terug. Als je eenmaal de stap hebt gezet om koolhydraatarm te eten, wil je niet meer terug.

Afslanken met LindaLinda Nordholt (1978) is gediplomeerd voedingsdeskundige, maar bovenal ervaringsdeskundige in afvallen en het aanleren van een gezond eetpatroon. Ze heeft al vijf jaar een eigen praktijk waarin ze dagelijks mensen begeleidt naar een koolhydraatarme lifestyle. Daarnaast schreef ze al meerdere e-books, schrijft ze blogs, is ze actief op social media en heeft ze een digitaal platform opgezet waar ze haar klanten online begeleidt. Op deze manier heeft ze inmiddels meer dan 15.000 mensen geholpen met haar Slank met Linda methode. Allemaal mensen die, net als zij jaren geleden, een gevecht voeren met gewicht en gezondheid. Zij had een doorbraak. Ze at gewoon altijd verkeerd. En ze wilde afvallen op de verkeerde manier. Ze maakte kennis met een andere manier van eten. En er ging een wereld voor haar open.  Met dit boek wil ze anderen helpen ook deze doorbraak te bewerkstelligen. Met haar eigen website Slank met Linda.nl heeft ze gemiddeld rond de 100.000 unieke bezoekers per maand.

Formaat:        26,0 x 19,4 cm
Uitvoering:    gebonden, 128 pagina’s
ISBN:           978 90 483 1483 6

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Boek ‘De koolhydraatarme 30 dagen boost’”