E-mail: administratie@slankmetlinda.nl
Boek ‘Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu’

Boek ‘Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu’

16,50

Het 60 dagenmenu is bedoeld voor mensen die hun koolhydraatrijke eetpatroon willen omvormen tot een koolhydraatbeperkt slank en gezond eetpatroon. Mensen die hun lichaam weer willen laten doen wat het moet doen: vet verbranden. Mensen die een slank en gezond lichaam willen en meer energie willen krijgen.

  • Voor 15 uur besteld is dezelfde dag verzonden

Categorie:
000

Dit boek bevat volledig uitgebalanceerde menu’s voor 60 dagen, om af te vallen én op gewicht te blijven. Het boek is gebaseerd op een koolhydraatbeperkt eetpatroon. Hiermee hoef je jezelf niet alles te ontzeggen op het gebied van koolhydraten, maar kies je juist voor de goede, gezonde koolhydraten. En eet je ze in de juiste balans met voldoende eiwitten en vetten.

Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu boek is geschikt voor jou:

  • als je de koolhydraatarme 30 dagenboost uit mijn eerste boek hebt gevolgd. Jouw vetverbranding gaat door, maar je kunt weer wat goede, gezonde koolhydraten toevoegen. Zo zet je de eerste stappen richting een koolhydraatarme lifestyle voor het leven.
  • als je wilt afvallen, maar jezelf niet alles wilt ontzeggen door het volgen van een strikt koolhydraatarm dieet zoals in mijn eerste boek. Je ervaart alle gezondheidsvoordelen van koolhydraatarm eten en je maakt jezelf direct een gezond eetpatroon voor het leven eigen.

In dit boek staat aangegeven hoe elke week eruitziet op het gebied van de maaltijden en tussendoortjes. Verder krijg je tips en adviezen om daadwerkelijk de omslag te maken naar een koolhydraatarme leefstijl. Zestig dagen lang hoef je niet na te denken over wat je kunt eten. Hoe je de maaltijden in de dagmenu’s klaarmaakt, wordt beschreven.

De balans in dit koolhydraatarm boek

Je beperkt je koolhydraatinname tot maximaal 100 gram per dag. Het uitgangspunt is een calorie-inname van gemiddeld 1500-1600 calorieën per dag. De eiwitinname ligt rond de 90-130 gram per dag en de vet inname rond de 80-120 gram. Op deze manier eet je koolhydraten, eiwitten en vetten in exact de juiste verhouding om de vetverbranding te starten.

Je zult zien dat op sommige dagen de hoeveelheid calorieën, vetten en eiwitten wat hoger of juist wat lager ligt. Dat is geen enkel probleem, zolang de koolhydraat inname onder de 100 gram ligt. De menu’s zijn volledig uitgeschreven en zijn goed uitgebalanceerd. Hiermee verkrijg je een constante bloedsuikerspiegel en kan je lichaam weer helen en gaan afvallen.

Extra bij het boek:

Een complete koolhydraatarme voedingsmiddelenlijst. Een overzicht van voedingsmiddelen die je in een koolhydraatbeperkt eetpatroon wel of niet kunt eten.

Afslanken met LindaLinda Nordholt (1978) is gediplomeerd voedingsdeskundige, maar bovenal ervaringsdeskundige in afvallen en het aanleren van een gezond eetpatroon. Ze heeft al vijf jaar een eigen praktijk waarin ze dagelijks mensen begeleidt naar een koolhydraatarme lifestyle. Daarnaast schreef ze al meerdere e-books, schrijft ze blogs, is ze actief op social media en heeft ze een digitaal platform opgezet waar ze haar klanten online begeleidt. Op deze manier heeft ze inmiddels meer dan 15.000 mensen geholpen met haar Slank met Linda methode. Allemaal mensen die, net als zij jaren geleden, een gevecht voeren met gewicht en gezondheid. Zij had een doorbraak. Ze at gewoon altijd verkeerd. En ze wilde afvallen op de verkeerde manier. Ze maakte kennis met een andere manier van eten. En er ging een wereld voor haar open.  Met dit boek wil ze anderen helpen ook deze doorbraak te bewerkstelligen. Met haar eigen website Slank met Linda.nl heeft ze gemiddeld rond de 100.000 unieke bezoekers per maand.

Formaat: 24,7 x 19,6 x 2,1 cm
Uitvoering: Hardcover, eerste druk, 144 pagina’s
ISBN: 9789048314843

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Boek ‘Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu’”