E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

Club van Linda

Wil jij elke dag heerlijke en makkelijke koolhydraatarme recepten koken die ook nog eens zorgen voor het bereiken van jouw ideale gewicht?

Hoe zou het zijn als je elke week een stapje dichter bij je doel komt en de centimeters en kilo’s steeds minder worden. Dat je elke week meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit.

Dat je genoeg inspiratie hebt om te koken en dat je niet na hoeft te denken over lekkere recepten die jouw gezondheid een boost zullen geven. En bovenal gemakkelijk met het hele gezin te eten zijn.

Foto linda

Ik ben Linda, 40 jaar en ik heb jaren lang moeite gehad met mijn zelfvertrouwen, mijn lichaam, mijn gezondheid en energieniveau. Toen ik 19 was, zat mijn zelfvertrouwen aan de grond.

Het is uiteindelijk puur toeval geweest dat ik koolhydraatarm eten heb ontdekt. Ik was zo klaar met alle diëten, dat ik klaar was voor een andere aanpak.

Maar na een korte kennismaking zag ik resultaat en raakte ik verslaafd aan alles wat met koolhydraatarm en gezondheid te maken had. Om maar niet te spreken over het effect van koolhydraatarm op je gewicht.

Ik las tientallen boeken, deed een opleiding als voedingsdeskundige en maakte van mezelf een wandelende praktijk-encyclopedie. Ik begon te leren van mensen die hun doel al hadden bereikt met koolhydraatarm eten. Ik leerde over voedingsstoffen, stofwisseling en energiebehoefte. Niks is mij teveel en ik pak alles aan. En inmiddels heb ik meer dan 15.000 mensen geholpen met mijn coaching, koolhydraatarme weekmenu’s, boeken, gratis artikelen en via social media.

Het is mijn doel om jou van bruikbare en praktische informatie te voorzien om je leven een positieve spin te geven. Wat als je de energie, het geluk en plezier in het leven  weer volledig terug kunt krijgen met behulp van slechts wat simpele veranderingen?

 

Zou dat niet fan-tas-tisch zijn?

Ik weet hoe belangrijk je gewicht en je gezondheid voor je zijn en hoe graag je weer wilt bruisen van de energie.

En ik denk dat jij weet dat koolhydraatarm eten de oplossing is om dit te bereiken! En dat is precies waarvoor ik de Club van Linda heb opgericht!

 

Het werkt super simpel….

Elke donderdag staan er 2 nieuwe weekmenu’s voor je klaar. Een koolhydraatARM menu en een koolhydraatBEPERKT menu. Allemaal met fantastische recepten die makkelijk te bereiden zijn. En volledig berekend op de juiste voedingswaarden, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

En heb je vragen over de recepten en de weekmenu’s, dan heb je direct toegang tot mij en meer dan 1500 andere leden in het besloten forum met allemaal mensen net als jij en ik.

Lijkt dit je wat? 

 

Kom dan bij de Club van Linda voor maar € 7,50 per maand.

Dat is slechts 25 cent per dag!

JA, IK WIL MIJ AANMELDEN

Sluit je vandaag nog aan en krijg:

Week menu

Iedere week een nieuw menu

 • Volledig uitgeschreven met 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes
 • Keuze uit koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt
 • Calorieën tellen niet nodig
 • Zelf in te richten naar jouw eigen wensen en (drukke) bestaan
 • Alles is al uitgeteld voor jou, voorzien van voedingswaarden met calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten.
 • Makkelijk printbaar
Forum

Een veilig forum

 • Een ontmoetingsplaats met mensen net als jij en ik
 • Anoniem als je dat graag wilt
 • Stel al je vragen over de recepten
 • Stel al je vragen over de menu’s
 • En profiteer van alle tips en ervaringen van mij en van andere leden

Let op: Dit is niet alleen losse informatie over koolhydraatarm eten of losse recepten….

Binnen de club van Linda draait het om praktisch aan de slag met volledig uitgeschreven weekmenu’s en support via het forum.

Informatie over koolhydraatarm eten en losse recepten zijn overal wel te vinden. Maar je vind nergens op zo’n laagdrempelige manier tips en adviezen van een voedingsdeskundige, die direct toepasbaar zijn op jouw gewicht en gezondheid. Om maar niet te spreken over de toegang die je krijgt tot alle ervaringen van de leden. Een schat aan informatie.

Méér dan 1500 mensen gingen jou al voor en gaan voor een goede gezondheid en een lichaam om trots op te zijn!

IK MELD ME AAN!

Ik weet zeker dat jij klaar bent voor de Club van Linda!

Je krijgt hiermee iedere week toegang tot een nieuw weekmenu met altijd nieuwe recepten. En een besloten forum met een prachtige groep mensen die net zoals jij zijn.

Mensen die dezelfde onzekerheden hebben en ook stoeien met hun gewicht en gezondheid. Mensen die misschien al een stap verder zijn dan jij, waardoor je door hen gesteund wordt en een stok achter de deur hebt om ook die stap te zetten.

En niet onbelangrijk: het is een groep mensen waarmee jij je successen kunt vieren!

Op het forum kun je al je vragen stellen die je hebt over de weekmenu’s, de recepten of over welke voedingsmiddelen passen binnen een koolhydraatarm eetpatroon.

Het is een hele fijne groep mensen waar ik supertrots op ben!

En ik wil niks anders voor jou dan dat jij dit ook kunt ervaren. Ik weet zeker dat jij je er thuis gaat voelen.

 

Afvallen doe je niet alleen, we doen dit samen!

 

Fan 6 club van Linda
Fan 4 club van Linda
Fan 5 club van Linda

 

En ben je niet zo’n groepsmens? Dat geeft helemaal niks hoor. Als jij gewoon alleen die weekmenu’s elke week in je inbox wilt ontvangen dan is dat ook helemaal prima!

 

Nog even dit, ik wil dat je weet dat……

 

…….het forum met alle leden een stok achter de deur zijn, zodat jij op een praktisch toepasbare manier je doel bereikt!

…….alle vragen gesteld mogen worden op het forum en dat hulp altijd klaar staat.

……je niet alleen bent! Ervaringen van gelijkgestemden zijn goud waard en kunnen je net dat extra steuntje in de rug geven.

……je natuurlijk gemakkelijk aan de slag kunt met de praktische volledig uitgeschreven weekmenu’s. Iedere week vers van de pers.

 

Kom jij bij de club van Linda?Start vandaag nog voor maar 0,25 per dag en je ontvangt direct jouw eerste weekmenu en toegang tot het forum.

JA, DAT LIJKT MIJ SUPER!

VEELGESTELDE VRAGEN

Lid worden

 • Hoe werkt het abonnement?

  Het abonnement kost 7,50 per maand. De eerste maandbetaling kun je via iDeal of een andere gewenste betaalmethode doen. Met deze betaling geef je automatisch een machtiging af voor automatische incasso.Vervolgens worden toekomstige betalingen via automatische incasso maandelijks van je rekening afgeschreven. Je kunt op ieder gewenst moment opzeggen met een opzegtermijn van 2 weken. Je zit dus nergens aan vast.

  Na een geslaagde betaling ontvang je per mail jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor de Club van Linda. Je hebt direct toegang tot het forum en jouw eerste weekmenu’s.

 • Ik gebruik medicatie. Kan ik me aansluiten?

  Gebruik je momenteel medicijnen en heb je medische klachten, overleg dan altijd met je huisarts of je mag starten met koolhydraatarm eten. Mijn ervaring is echter dat koolhydraatarm eten de perfecte manier is om je gezondheid te verbeteren, maar slik je medicijnen dan kan het zijn dat dit bijgesteld moet worden. En dat kan vrij snel gaan. Dus overleg altijd met je arts dat je dit wilt gaan doen.

 • Ik heb gezondheidsklachten, is dit wat voor mij?

  Als je onder behandeling staat van een arts of specialist, dan is het altijd verstandig om eerst bij je arts te informeren of een koolhydraatarme of koolhydraatbeperkte levensstijl op dit moment geschikt voor je is.

 • Ik heb een voedselintolerantie, heeft een abonnement wel zin?

  Met de weekmenu’s is niet specifiek rekening gehouden met een voedselintolerantie of –allergie. De weekmenu’s zijn hier niet specifiek voor geschreven. Maar wisselen, vervangen en ruilen is geen enkel probleem. Daar help ik je juist graag bij. Zodat ook voor jou, als je een intolerantie of allergie hebt, aanpassingen mogelijk zijn.

 • Ik heb geen behoefte aan een forum, maar wel aan de weekmenu’s en recepten. Is dat erg?

  Nee natuurlijk niet. De ene persoon vind het juist prettig om te delen en te vragen, een andere persoon weer niet. Iedereen is daarin verschillend en jij bepaalt jouw eigen weg. Weet wel dat als je ergens mee zit en er niet uitkomt, het forum er altijd is om op terug te vallen. Je kunt overigens volledig anoniem deelnemen als je dat graag wilt.

 • Ik ben niet zo handig met de computer, werkt dit ook voor mij?

  Alles is te vinden op één plek. Lukt iets niet of werkt iets niet. Hulp is onderweg 🙂

 • Wat kan ik met de weekmenu’s verwachten?

  Iedere week staan er 2 nieuwe weekmenu’s voor je klaar. Een koolhydraatarm en een koolhydraatbeperkt weekmenu. Je kiest het weekmenu dat op dat moment past bij jouw gezondheidswensen en doelstellingen. Uiteraard helpen ik en de leden jou het beste weekmenu uit te kiezen. Deze weekmenu’s zijn volledig uitgeschreven in de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten.

  Je kunt ze strikt volgen, maar je kunt zo ook gebruiken ter inspiratie voor het zelf samenstellen van jouw dagindeling. Op deze manier zijn de weekmenu’s volledig aan te passen naar jouw behoeften, drukke bestaan, dagindeling en kun je makkelijk combineren met het gezin. Lust je iets niet? Of komt een dag je niet uit qua planning? Geen probleem, er is nagedacht over wisselen en ruilen.

 • Kan ik makkelijk opzeggen?

  Opzeggen kan op elk gewenst moment binnen de ledenomgeving op de support pagina. De opzegtermijn voor elk abonnement bedraagt 2 weken.

Echte mensen (zoals jij)die inmiddels FAN zijn van de Club van Linda!

Fan 3 club van Linda
Fan 2 club van Linda
Fan 1 Club van Linda

Méér dan 1500 mensen gingen jou al voor en gaan voor een goede gezondheid en een lichaam om trots op te zijn!

DAT WIL IK OOK!