Vind hier alle antwoorden op jouw vragen!  

       

Veelgestelde vragen Club van Linda

Hoe werkt het abonnement?

Het abonnement kost 8,95 per maand. De eerste maandbetaling kun je via iDeal of een andere gewenste betaalmethode doen. Met deze betaling geef je automatisch een machtiging af voor automatische incasso. Vervolgens worden toekomstige betalingen via automatische incasso maandelijks van je rekening afgeschreven. Je kunt op ieder gewenst moment opzeggen met een opzegtermijn van 2 weken. Je zit dus nergens aan vast.

Na een geslaagde betaling ontvang je per mail jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor de Club van Linda. Je hebt direct toegang tot het forum en jouw eerste weekmenu’s.

Ik heb geen behoefte aan een forum, maar wel aan de weekmenu's en recepten. Is dat erg?

Nee natuurlijk niet. De ene persoon vind het juist prettig om te delen en te vragen, een andere persoon weer niet. Iedereen is daarin verschillend en jij bepaalt jouw eigen weg. Weet wel dat als je ergens mee zit en je er niet uitkomt, het forum er altijd is om op terug te vallen. Je kunt overigens volledig anoniem deelnemen als je dat graag wilt. Je kan je eigen profiel namelijk aanpassen.

Ik ben niet zo handig met de computer, werkt dit ook voor mij?

Alles is te vinden op één plek. Lukt iets niet of werkt iets niet? Hulp staat altijd klaar via de klantenservice van Slank met Linda.

Wat is de procedure om mijn abonnement op Slank met Linda te beëindigen?

Ja. Opzeggen kan op elk gewenst moment door een mailtje te sturen naar info@slankmetlinda.nl. We zetten het abonnement dan direct stop met inachtneming van een opzegtermijn van 2 weken. Je ontvangt hiervan binnen 2 tot 5 werkdagen een officiële bevestiging.

Zit ik vast aan supplementen of andere ‘aparte’ voedingsmiddelen?

Nee zeker niet. Alles is te koop bij jouw supermarkt. Je zit niet vast aan merken en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

Ik heb geen Facebook, wat nu?

Je hebt geen Facebook account nodig. Alles vindt plaats in de besloten omgeving van Slank met Linda. Jij krijgt een unieke toegangscode en daar is geen Facebook voor nodig.

Ik heb liever alleen recepten ter inspiratie. Kan dat?

Natuurlijk kan dat. Voor wie net start kunnen de weekmenu’s een goede houvast zijn. Maar je kunt de recepten die op de weekmenu’s staan natuurlijk ook gewoon los gebruiken. En alle recepten zijn voorzien van voedingswaarden, zodat jij ze makkelijk kan inpassen in jouw eigen dagschema.

Ik ben vegetariër, is daar ook rekening mee gehouden?

Ja, Slank met Linda biedt een ruime keuze aan zowel vegetarische als niet-vegetarische recepten. Bij de club van Linda vind je een variatie aan recepten. Je kunt ook kiezen voor mijn 5 vegetarische weekmenu's als je vegetariër bent of minder vlees wilt eten. https://slankmetlinda.nl/5-vegetarische-weekmenu%27s/

Ik ben een moeilijke eter? Is daar aan gedacht?

Jazeker, je kunt aan de hand van de voedingsmiddelenlijst eindeloos variëren. Je kunt wisselen en ruilen, voedingsmiddelen weglaten en vervangen door iets wat je wel lust.

Kan ik het Slank met Linda programma volgen als ik bepaalde allergieën heb?

Zeker! Met de weekmenu’s is niet specifiek rekening gehouden met een voedselintolerantie of –allergie. De weekmenu’s zijn hier niet specifiek voor geschreven. Maar wisselen, vervangen en ruilen is geen enkel probleem. Daar help ik je juist graag bij en daar krijg je ook een handleiding voor. Zodat ook voor jou, als je een intolerantie of allergie hebt, aanpassingen mogelijk zijn.

Kan ik dit combineren met mijn gezin en drukke leven?

Uiteraard, daar is het ook om te doen. Natuurlijk zul je wat tijd en energie vrij moeten maken. Je kan dit echter geheel volgens eigen planning doen. Voor wat betreft het eetpatroon kun jij je dagen helemaal inrichten zodat het past bij jouw dagelijkse leven met je werk, je gezin, etentjes, borrels, onregelmatige diensten of wanneer je veel onderweg bent.

Ik heb gezondheidsklachten, is dit wat voor mij?

Gebruik je momenteel medicijnen en heb je medische klachten, overleg dan altijd met je huisarts of je mag starten met koolhydraatarm eten. Mijn ervaring is echter dat koolhydraatarm eten de perfecte manier is om je gezondheid te verbeteren, maar slik je medicijnen dan kan het zijn dat dit bijgesteld moet worden. En dat kan vrij snel gaan. Dus overleg altijd met je arts dat je dit wilt gaan doen.

Zijn de weekmenu's geschikt voor mensen met diabetes type 2?

De weekmenu's zijn uitermate geschikt voor mensen met diabetes type 2. Koolhydraatarm is hiervoor een perfect eetpatroon. Overleg wel altijd met je behandelend arts, zeker als je medicatie gebruikt. Want die kan dan echt snel bijgesteld worden.

Hoe kan ik beginnen met het Slank met Linda programma?

Start je Slank met Linda programma door de welkomstgids te raadplegen. Deze gids bevat essentiële informatie en handige tips voor een succesvolle start. Vergeet niet om regelmatig de recepten en weekmenu's te bekijken voor gevarieerde en smakelijke maaltijden.