Over Slank met Linda

Krijg een gezonde relatie met eten 

Slank met Linda helpt al meer dan 10 jaar mensen om een gezonde relatie met eten te ontwikkelen en zo nooit meer een strijd te hoeven voeren met de weegschaal en zichzelf. Om ze weer optimaal te kunnen laten genieten van alle andere dingen in het leven en dat vol trots, zelfvertrouwen en geluk. 


Slank met Linda is opgericht door Linda Nordholt die jarenlang zelf een strijd voerde met eten en in haar zoektocht naar een gezond gewicht in aanraking kwam met de koolhydraatarme leefstijl, wat haar leerde omdenken. Want wat bleek, alles wat ze ooit geleerd had over voeding, diëten en afvallen, bleek totaal anders in elkaar te zitten. Ze had alleen altijd in de verkeerde hoek gezocht. Ze las tientallen boeken, volgde voornamelijk Amerikaanse experts op dit gebied, liet haar juristenbestaan achter zich en deed een opleiding als voedingsdeskundige.


Wat koolhydraatarm eten voor Linda betekent: 

 • Meer mogen en kunnen eten dan voor mogelijk gehouden! Ook vet waarvan gedacht wordt dat het slecht is
 • Niet hoeven sporten om af te vallen of om op gewicht te blijven. 80% bereik je met je koolhydraatarme voedingspatroon, 20% is sport
 • Geen honger meer hebben door de dag heen. En al helemaal geen last meer van snaaibuien
 • Wekelijks iets niet-koolhydraatarms eten en daarbij niet bang hoeven te zijn dat om aan te komen
 • Nooit meer het gevoel hebben op dieet te zijn 
 • Los zijn van die dieetmindset van het alles of niets denken, constant weer op dieet moeten en constant bezig zijn met ‘dit mag ik wel en dat mag niet, want het staat niet op mijn schema’.

Over Linda Nordholt


Linda

Linda is de oprichter en het gezicht van Slank met Linda. Zolang ze zich kon herinneren vond ze zichzelf altijd te dik, niet knap genoeg en had ze weinig zelfvertrouwen. Diep van binnen wist ze dat ze haar relatie met eten moest herstellen. Daardoor ging ze op zoek naar de sleutel om die vicieuze cirkel van afvallen, aankomen en gevoel van falen, waar ze in verstrikt was geraakt, te doorbreken. 


Haar doorbraak van een gezonde relatie met eten, gunt ze anderen ook. Dat is de reden waarom ze doet wat ze doet en waarom ze vol overtuiging en passie Slank met Linda is begonnen. 

Loes 

Loes is verantwoordelijk voor alle content van Slank met Linda. Zij doet haar best om jou te voorzien van alle informatie over de nieuwe trends op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. 


null

Vera 

Vera ondersteunt bij het coachen en beantwoordt al jullie vragen op het gebied van koolhydraatarm eten en leven. Ze helpt je om door te zetten en de moed hoog te houden.


null


Gun jezelf die gezonde relatie met eten en hoef nooit meer te diëten!

Waarom Slank met Linda?

De Slank met Linda methode onderscheidt zich van alle andere koolhydraatarme ‘diëten’, omdat het zich niet alleen richt op het WAT maar ook op het HOE en WAAROM. Linda heeft zich volledig gestort op het bij elkaar krijgen van alle puzzelstukjes op het gebied van afvallen en gezonder worden en is op die manier tot haar eigen conclusie over een gezonde eet en leefstijl gekomen. 


Afvallen gaat namelijk verder dan alleen je eetpatroon aanpassen. Het gaat over je mindset, je omgeving, je lichaam, je gedachtes, hoe je omgaat met verleidingen en emoties en vooral over jouw relatie met eten.


Ben jij er klaar voor om die dieetbril af te zetten en eindelijk weer lekker in je vel te zitten? 

Wij kunnen niet wachten deze doorbraak ook bij jou te zien.

  Slank met Linda heeft inmiddels al meer dan 100.000 mensen mogen helpen.
  De Club van Linda is opgericht, met inmiddels meer dan 10.000 leden die er succesvol gebruik van hebben gemaakt.

  En aan al die mensen geeft Linda haar sleutel door, zodat de strijd met de weegschaal, afvallen, diëten weer plaats kan maken voor trots, zelfvertrouwen en geluk.


De meest recente google review: Je kunt Slank met Linda kennen van:
Slank met Linda: Koolhydraatarm eten

"Iedereen verdient die gezonde relatie met eten, om zo nooit meer een strijd te hoeven voeren met de weegschaal, met zichzelf, met de gezondheid en met eten. Om weer optimaal te kunnen genieten van alle andere dingen in het leven en dat vol trots, zelfvertrouwen en geluk.”

Linda Nordholt