E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

Ervaringen Slank met Linda

Ervaringen Slank met Linda

"Trots op deze mooie ervaringen van mijn klanten."

Video recensies van blije klanten

Ik wilde leren eten zonder pijn te hebben in mijn darmen. En dat is gelukt.


Liedewij Stoffer, 41 jaar

Ik voel me een stuk energieker en ik heb het gevoel dat ik alles aankan. 


Joyce Michielsen, 38 jaar

Ze spreekt je ook altijd moed in om door te gaan en geeft je regelmatig een reminder van ‘kom op’.


Evelien van de Kraats, 63 jaar

Ik ben het ‘zoeken naar eten’ kwijt en ik heb weer een gezonde relatie met eten. 


Evelien Holstege, 52 jaar

Voor en na verhalen

Gerrald Bronkhorst
“Ik had gehoord dat koolhydraatarm eten een goede manier was. Maar ik wilde niet een dieet en daarna weer aankomen. Maar echt een structurele verandering in eetpatroon. En dat heb ik bereikt. Ik ben inmiddels ruim 15 kilo afgevallen en met de adviezen van Linda blijft dit eraf. Ik heb meer energie, geen honger. Ik eet zelfs meer dan voorheen, veel regelmatiger en stiekem ook lekkerder. Enne, ook zondigen in het weekend hoort er bij. Ik ben blij.”
Ans Vermij
“Het is nu bijna een jaar geleden, dat ik in contact kwam met Linda Nordholt. Ik wist al een lange tijd, dat ik iets aan mijn gewicht moest doen. Ik kreeg klachten betreft knieën, voeten en was futloos. Na de intake, had ik een goed gevoel, Linda begreep mij.
Wat gebeurde er in de eerste twee weken…………ik was afgevallen, energieker. Ook was ik in de omvang 2 cm kwijt, heerlijk. Ik was verbaasd van het snelle resultaat en gaf mij nog meer reden om hier mee verder te gaan.”
Margaret Breman
“Ik wilde afvallen. Voor de zoveelste keer. Ik was het zo zat. Maar kon het niet alleen. Ik heb de hulp van Linda ingeschakeld en daar ben ik zo blij om. Vanaf het eerste moment was er een klik, persoonlijk en ze weet je te motiveren en weer uit een dip te krijgen. Ik voelde me echt niet fijn, kleding kon ik niet vinden en het emotie eten zat hoog. En nu met hulp van Linda ben ik van maat 56 naar 46 gegaan. Ik ben er nog niet, maar ik voel me zo goed. Ben weer vrolijk, kan weer leuke kleding vinden. Kijk naar het verschil tussen de foto´s, dat zegt alles!”

Reacties van enthousiaste klanten

Slank met Linda
Slank met Linda
Slank met Linda
Slank met Linda
Slank met Linda
Slank met Linda