Ervaringen van mijn klanten


"Ik wilde leren eten zonder pijn te hebben in mijn darmen. En dat is gelukt." 
Liedewij Stoffer, 41 jaar


"Ik voel mij een stuk energieker en ik heb het gevoel dat ik alles aankan." 
Joyce Michielsen, 38 jaar


"Ze spreekt je ook altijd moed in om door te gaan en geeft je regelmatig een reminder van ‘kom op’." 

Evelien van de Kraats, 63 jaar


" Ik ben het ‘zoeken naar eten’ kwijt en ik heb weer een gezonde relatie met eten." 

Evelien Holstege, 52 jaar

Voor en na verhalen

Review Slank met Linda

Gerrald Bronkhorst

“Ik had gehoord dat koolhydraatarm eten een goede manier was. Maar ik wilde niet een dieet en daarna weer aankomen. Maar echt een structurele verandering in eetpatroon. En dat heb ik bereikt. Ik ben inmiddels ruim 15 kilo afgevallen en met de adviezen van Linda blijft dit eraf. Ik heb meer energie, geen honger. Ik eet zelfs meer dan voorheen, veel regelmatiger en stiekem ook lekkerder. Enne, ook zondigen in het weekend hoort er bij. Ik ben blij.”

Review Slank met Linda

Ans Vermij

“Het is nu bijna een jaar geleden, dat ik in contact kwam met Linda Nordholt. Ik wist al een lange tijd, dat ik iets aan mijn gewicht moest doen. Ik kreeg klachten betreft knieën, voeten en was futloos. Na de intake, had ik een goed gevoel, Linda begreep mij.

Wat gebeurde er in de eerste twee weken…………ik was afgevallen, energieker. Ook was ik in de omvang 2 cm kwijt, heerlijk. Ik was verbaasd van het snelle resultaat en gaf mij nog meer reden om hier mee verder te gaan.”

Review Slank met Linda

Margaret Breman

“Ik wilde afvallen. Voor de zoveelste keer. Ik was het zo zat. Maar kon het niet alleen. Ik heb de hulp van Linda ingeschakeld en daar ben ik zo blij om. Vanaf het eerste moment was er een klik, persoonlijk en ze weet je te motiveren en weer uit een dip te krijgen. Ik voelde me echt niet fijn, kleding kon ik niet vinden en het emotie eten zat hoog. En nu met hulp van Linda ben ik van maat 56 naar 46 gegaan. Ik ben er nog niet, maar ik voel me zo goed. Ben weer vrolijk, kan weer leuke kleding vinden. Kijk naar het verschil tussen de foto´s, dat zegt alles!”

Reacties van enthousiaste klanten

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Interviews met klantennull


Marijke is 25 kilo afgevallen

Nadat ik gestopt was met roken, vlogen de kilo’s eraan. Toen ik boven de 100 kilo was, moest het roer om’, vertelt Marijke Versloot uit Vaassen. ‘Ik ben inmiddels 25 kilo afgevallen en voel me prettiger en zekerder dan ooit’, straalt Marijke.


Net zoals zovelen, kampte Marijke met overgewicht. Afvallen gaat vaak nog wel, maar het op gewicht blijven is vaak dubbel zo moeilijk.‘In de zomer was ik op mijn zwaarst’, zegt Marijke met een balend gezicht. ‘Ik had echt een stok achter de deur nodig, maar ook goede begeleiding bij het afvallen. Voor eens en voor altijd afrekenen met mijn ‘oude ik’.

Marijke vertelt: Via een vriendin kwam ik in aanraking met Linda. Ik was op zoek naar iemand die kijkt naar mij als persoon én naar mijn leefstijl. En dat zag ik direct bij Linda. Ik ben eerlijk, ik was eerst sceptisch over afvallen volgens de visie ‘Eet anders, niet minder’. Maar je moet het zelf eerst ervaren voordat je er wat over kunt zeggen. Voor mijn gevoel heb ik weinig aanpassingen hoeven doen en ik heb totaal geen honger gehad.


Marijke: ’Ik moest in het begin echt afkicken van alle suikers die ik altijd at. Ik had niet verwacht dat dat zo heftig kon zijn. Maar Linda gaf aan dat dit heel normaal is en na een paar dagen begon ik me geweldig te voelen. De knop was om en ik ben inmiddels 25 kilo afgevallen. Ik ben weer gaan sporten en voel me fit en vitaal. Ik val zelfs nog steeds wat af. En dat met een biertje in het weekend. Ook trek ik nu gerust een zak chips open, maar de dag erna direct weer in het gareel. Dit kost me totaal geen moeite. Want als je het niet doet gaat je energie weer naar beneden en bestaat het gevaar dat je weer terugvalt in oude gewoontes. Zelfs tijdens vakantie of met mijn enkel operatie ben ik niet aangekomen. Het draait allemaal om balans.


Linda heeft me geleerd dat het met afvallen geen kwestie is van minder eten, maar anders eten. Ik ben me nu veel bewuster van alles en zelfs boodschappen doen is een feestje. Ik zit lekker in mijn vel, ben zelfverzekerder en vage gezondheidsklachten zijn verdwenen.


Ik durf mezelf weer te laten zien. En wilde daarom ook graag een foto delen. Kijk maar, ik straal weer! Ik raad het iedereen aan om eens gesprek met Linda aan te gaan.

null

Diny Pul viel bijna 30 kilo af bij Slank met Linda

‘Ik wilde niet wachten met goede voornemens voor het jaar 2015’, vertelt Diny Pul (51 jaar) uit Uddel stralend en vol trots. ‘Ik ben inmiddels bijna 30 kilo afgevallen en heb mijn streefgewicht bereikt’. Ik ben zo blij dat ik na de zomer, toen de ‘knop’ drastisch om ging, Slank met Linda heb ingeschakeld.’

Net zoals zovelen, kampte Diny met overgewicht. Afvallen gaat vaak nog wel, maar het op gewicht blijven is vaak dubbel zo moeilijk. Diny vertelt: ‘Ik zat afgelopen zomer op het terras en baalde ervan dat ik alwéér zat te eten, zonder na te denken. En ik ging inmiddels al naar maat 50 van kleding. Ik herkende mezelf niet meer. En ik had behoorlijke gezondheidsklachten en voelde me alleen maar moe. De bank was mijn beste vriend. ‘In de zomer was ik op mijn zwaarst’, zegt Diny met een balend gezicht.


Diny vertelt: ‘ik had een stok achter de deur nodig, maar ook goede professionele begeleiding. Ik wilde niet op zomaar een dieet om af te vallen. Nee, ik wilde afvallen en gezond leren eten. Voor eens en voor altijd afrekenen met mijn ‘oude ik’. Ze maakte een afspraak met Linda.


Linda vertelt: ‘Tijdens het intakegesprek zijn we er samen eens rustig voor gaan zitten. Ik wil dat mensen echt hun verhaal kwijt kunnen om daar vervolgens een goed advies over uit te kunnen brengen. Diny fanatiek: ‘Ik wilde mij in eerste instantie richten op afvallen, op een prettige manier, zonder honger, zonder gedoe met moeilijke recepten en boodschappen. Ik wilde die ‘boost’ in afvallen, zoals Linda dat noemt’. Maar wel op een verantwoorde manier.


Een ‘boost’ in afvallen

Linda vertelt enthousiast: Dus een strikt koolhydraatarm dieet werd het. Eten tussen de 20 en 50 gram koolhydraten per dag. Met uiteraard uitgeschreven weekmenu’s. ‘Veel mensen zijn bang voor het verliezen van gewicht met koolhydraatarm eten. Maar dat is het juist het geweldige, vult Diny aan. Ik eet geweldig! Duur? Nee hoor, als je alle zakken chips, wijn, patat, fastfood bij elkaar optelt, ben je zelfs duurder uit. Althans, ik wel! En het is een investering in jezelf en jouw toekomst’.

Linda blijft mensen verbazen met de mogelijkheden die afslanken volgens de ‘Slank met Linda methode biedt’. Eet anders, niet minder!


‘Ik vind het fantastisch om mensen hiermee te kunnen helpen, te begeleiden en ook nazorg te bieden. Het voelt niet als werk, het is mijn passie”.

En hoe is het met Diny?

Diny is inmiddels op haar streefgewicht en vertelt: ‘Ja, ik ben op mijn streefgewicht, maar meer belangrijk vind ik het, dat ik weet hoe ik moet eten. Anders eten, niet minder, zoals Linda me heeft geleerd. Ik ben me er veel meer van bewust en ik geniet ook meer. Niet meer volstampen, maar echt genieten van een maaltijd. Ik weet nu hoe ik moet eten om dit gewicht vast te houden.


Diny vervolgt: Ik heb zoveel energie en hang niet meer op de bank. Ik ben zelfs gaan hardlopen. Ik ben actiever en vitaler. In mijn geest ben ik ook rustiger geworden. Ik word niet meer overvallen door moeheid. Zelfs in mijn actieve onregelmatige baan heb ik er alle voordelen van. En mijn werkgever ook! Heerlijk!


En niet onbelangrijk. Diny is van maat 50 naar 38/ 40 gegaan. En ze vind het heerlijk om gewoon weer te winkelen, zonder schaamte. ‘Ik ben trots op mezelf en ben zelfverzekerder geworden. En voor het eerst zonder aarzelen geposeerd op een foto samen met Linda. En zie mij nu! Ik zie dat ik straal. En dit gevoel gun ik iedereen!’


null