E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

In de media

In de media

Bekend van:

Slank met Linda in de Vriendin!


Hoe leuk is dit? Ik sta in de Vriendin met een artikel over ‘Slank & Gezond op vakantie’. Ik heb een ontzettend leuk interview gehad en een leuke fotoshoot. Ik herken mezelf haast niet ?


Marijke is 25 kilo afgevallen


‘Nadat ik gestopt was met roken, vlogen de kilo’s eraan. Toen ik boven de 100 kilo was, moest het roer om’, vertelt Marijke Versloot uit Vaassen. ‘Ik ben inmiddels 25 kilo afgevallen en voel me prettiger en zekerder dan ooit, straalt Marijke.


Marijke is 25 kilo afgevallen


‘Nadat ik gestopt was met roken, vlogen de kilo’s eraan. Toen ik boven de 100 kilo was, moest het roer om’, vertelt Marijke Versloot uit Vaassen. ‘Ik ben inmiddels 25 kilo afgevallen en voel me prettiger en zekerder dan ooit, straalt Marijke.


Diny Pul viel bijna 30 kilo af bij Slank met Linda


Vol trots mag ik het verhaal van Diny met jullie delen. Ze is 30 kilo afgevallen en vol energie. Zeg nou zelf, dat ziet er toch geweldig uit?

Lieve Diny, ik ben ontzettend trots op je! En dat mag jij zeker ook zijn op jezelf. Je bent een kanjer!


Slank met Linda bij RTL4 Mijn leven mijn gezondheid


‘Gezond afslanken, als je alle boeken, websites en onderzoeken mag geloven zijn er ontzettend veel manieren en komt daar zo veel bij kijken! Linda Nordholt van Slank met Linda legt aan Martine uit dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Het begint bij een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten en dit vormt de basis voor een gezonde relatie met voeding en een goed vol te houden eetpatroon’.


Slank met Linda in de Flair


Slank met Linda verovert Nederland