Ben jij klaar voor een gezonde relatie met voeding zodat je nooit meer hoeft te diëten? 

Sluit je dan vandaag nog aan bij Slank met Linda! 

€ 8,95,- 

Weekmenu's van Linda  

 • Lidmaatschap bij de Club van Linda
 • Elke donderdag een weekmenu ontvangen 
 • Makkelijke gerechten
 • Een seizoensgebonden
 • Uitgetelde voedingswaardes 
 • Zowel een koolhydraatarm als een koolhydraat beperkt ! 
 • Altijd makkelijk opzegbaar

Stel niet uit en neem nu de touwtjes in de handen

Zes redenen om je aan te sluiten bij de Club van Linda


 • Een stok achter de deur zodat jij wel je doel bereikt! 
 • Goedkoper dan de prijs van een diëtist of fitnessabonnement, waar je er helemaal alleen voor staat
 • Op een laagdrempelige manier toegang tot een voedingsdeskundige die meekijkt en meedenkt met JOUW situatie.
 • Je bent niet alleen! Met toegang tot de besloten community ontvang je steun van gelijkgestemde mensen.
 • Mogelijkheid om toegang te krijgen tot een super handige app waarin jij je persoonlijke voedingsschema kunt aanpassen, kunt bijhouden wat je eet, gerechten kunt ruilen, voortgang kunt bijhouden, mee-eters of je gezinsleden kunt toevoegen en complete boodschappenlijstjes kunt maken voor een aantal dagen naar keuze (en ze zelfs direct bij de AH kunt bestellen!) 

De Slank met Linda methode 

Gezonde leefstijl

De Slank met Linda methode heeft veel gezondheidsvoordelen zoals een gezond gewicht, minder kans op hart -en vaatziekte (afkomen van je diabetes T2 medicatie)

Een stok achter de deur 

Mijn persoonlijke benadering zorgt er voor dat we samen en in groepsverband naar hetzelfde doel toewerken. Het onderlinge contact zal je stok achter de deur zijn - en je wind in rug! 

Meer energie 

Mijn methode stabiliseert je bloedsuikerspiegel waardoor je meteen meer energie zult hebben en zult afkomen van je suiker verslaving -en snaaibuien.

Een gezonde relatie met voeding 

Slank met Linda geeft je alle nodige handvatten zodat je voor eens en altijd kunt stoppen met diëten. Mijn weekmenu's leren jou precies wat je kan eten om voor altijd lekker in je vel te zitten. 

Het werkt super simpel....

Je meld je aan voor mijn programma, super leuk! 


Je krijgt meteen toegang tot het forum en de weekmenu's! Heb je ook gekozen voor toegang tot de app? Dan zul je een mailtje ontvangen en zal ik een account voor je aanmaken. 


Als je vragen hebt, dan heb je direct toegang tot mij en meer dan 2000 andere gelijkgestemde leden.


De komende tijd gaan we jou leefstijl aanpakken op een manier die voor JOU werkt zodat je zeker weet dat je hierna alle handvatten hebt om dit de rest van je leven (Ja, echt zo lang!) vol kunt houden en nooit meer hoeft te diëten. Dat is mijn persoonlijke missie! 

Meer dan 6000 mensen   gingen jou al voor! Lees alle ervaringen in het keuze menu

In 9 maanden tijd ben ik 8 kilo afgevallen en voor iemand die 68 jaar is, mag dat best een succes genoemd worden.
De recepten zijn heerlijk, goed beschreven en vrij makkelijk te maken, zeker als je graag kookt. Mocht dat niet zo zijn, ze heeft ook een heleboel echt makkelijke recepten.
Ik heb aan Linda én aan de mede deelnemers net dát steuntje in de rug te danken dat ik af en toe nodig had.
Dank je wel Linda, ik heb van jou veel geleerd en dat blijf ik toepassen, mede omdat dit geen diëten is maar "gewoon" lekker eten -  Ine Caris (Google review 2022) 

null

Voor slechts 30 cent per dag!

Vol zelfvertrouwen door het leven

Ik ben sterk familiair belast met hart- en vaatziekten. In mijn familie zijn al meerdere familieleden overleden aan een hartinfarct en hersenbloedingen. Ik ben zelf ook al eens gedotterd en ook mede daarom is het nog belangrijker om wat af te vallen en gezond te gaan eten. Ik heb al zoveel verschillende diëten geprobeerd en dat was nooit van lange duur. Voor het eerst hou ik het al een jaar vol door de hulp van Linda.

Koolhydraat arm eten of koolhydraat arm dieet
Evelien van de Kraats

Ik wilde leren eten zonder pijn te hebben in mijn darmen. En dat is gelukt, alles is weer rustig, doet minder pijn en ik heb geen opgeblazen gevoel meer. En dat ik ook nog eens 5 kilo ben afgevallen is mooi meegenomen. En na mijn dieptepunt dat ik echt alleen maar aan het snaaien was en constant de keukenkastjes leeg aan het halen was, heb ik mijn suikerverslaving onder controle.


Koolhydraat arm eten of koolhydraat arm dieet
Liedewij Stoffer

Mijn dieptepunt was 35 kilo geleden toen ik echt aan het strugglen was met mijn eetpatroon.


Ik wist niet meer wat goed of fout was, ik kon de draad niet meer op pakken en door Linda is dat weer volledig ten goede gekeerd.


Ik ben het ‘zoeken naar eten’ kwijt en ik heb weer een gezonde relatie met eten.


Ik heb me afgemeld bij de club toen ik het alleen verder kon, wat een heerlijk gevoel!

Evelien Holstege
“Zo fijn dat ik in contact kwam met Linda Nordholt. Ik wist al een lange tijd, dat ik iets aan mijn gewicht moest doen. Ik kreeg klachten betreft knieën, voeten en was futloos. Ik had direct een goed gevoel bij haar en haar website. Linda begreep mij en haar methode sprak mij aan. Wat gebeurde er in de eerste twee weken…………ik was afgevallen, energieker. Ook was ik in de omvang 2 cm kwijt, heerlijk. Ik was verbaasd van het snelle resultaat en gaf mij nog meer reden om hier mee verder te gaan.”
Ans Vermij

Welkom bij Slank Met Linda - dé bron voor een koolhydraatarm weekmenu en een gezonde leefstijl om effectief af te vallen!

Wil jij op een gezonde manier afvallen en je streefgewicht bereiken? Bij Slank Met Linda helpen we je graag op weg met onze koolhydraatarme weekmenu's en tips voor een gezonde leefstijl. Of je nu net begint met afvallen of al langer bezig bent, onze deskundige begeleiding en heerlijke recepten zorgen ervoor dat je op een plezierige en duurzame manier resultaten kunt behalen.


Koolhydraatarm eten is een effectieve manier om gewicht te verliezen en je energieniveau te verhogen. Bij Slank Met Linda bieden we een scala aan smakelijke en voedzame gerechten die laag zijn in koolhydraten, maar boordevol smaak zitten. Onze koolhydraatarme weekmenu's zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een uitgebalanceerde variatie van voedingsstoffen, waardoor je geen tekorten oploopt tijdens het afvallen.


Naast onze koolhydraatarme weekmenu's bieden we ook waardevolle tips en adviezen voor een gezonde leefstijl. We geloven dat afvallen niet alleen draait om het aanpassen van je voedingspatroon, maar ook om het creëren van een duurzame levensstijl waarin gezondheid en welzijn centraal staan. Onze deskundige artikelen en inspirerende blogposts geven je inzicht in de beste strategieën voor blijvend gewichtsverlies en een gezonde mindset.


Bij Slank Met Linda begrijpen we dat iedereen uniek is en dat een persoonlijke aanpak cruciaal is voor succesvol afvallen. Daarom bieden we ook individuele begeleiding en coaching aan. Onze ervaren professionals staan klaar om je te ondersteunen en te motiveren tijdens je afslankreis. Samen werken we aan jouw specifieke doelen en vinden we een aanpak die perfect bij jou past.


Wil jij ook de voordelen ervaren van een koolhydraatarm weekmenu en een gezonde leefstijl? Neem dan vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek hoe Slank Met Linda jou kan helpen om op een gezonde en effectieve manier af te vallen. Bereik jouw streefgewicht en geniet van een energiek leven vol zelfvertrouwen!

Deze resultaten mag je verwachten

 • Je valt af zonder honger en afzien
 • Je transformeert jouw lichaam van vetopslag naar vetverbranding
 • Je creëert een stabiele bloedsuikerspiegel
 • Jouw relatie met eten verandert duurzaam
 • Je rekent af met emotie eten en snaaibuien
 • Je krijgt meer energie en je voelt je fitter
 • Je weet exact wat te eten om blijvend resultaat te behalen
 • Je hebt een eetpatroon wat past bij jou, jouw dagelijkse leven en jouw lichaam
 • Je hebt een schat aan weekmenu’s en recepten helemaal uitgeschreven met voedingswaarden, maaltijden en tussendoortjes

null

null

null

null


Nog even dit, ik wil dat je weet dat……

…….het forum met alle leden een stok achter de deur zijn, zodat jij op een praktisch toepasbare manier je doel bereikt!


…….alle vragen gesteld mogen worden op het forum en dat hulp altijd klaar staat. Van mij en andere leden.


……je niet alleen bent! Ervaringen van gelijkgestemden zijn goud waard en kunnen je net dat extra steuntje in de rug geven.

……je natuurlijk gemakkelijk aan de slag kunt met de praktische volledig uitgeschreven weekmenu’s. Iedere week vers van de pers.

Wat maakt de Club van Linda anders dan andere programma's

Geen theorie maar praktisch toepasbaar op jou

Informatie over koolhydraatarm eten en losse recepten zijn overal wel te vinden. Maar je vind nergens op zo’n laagdrempelige manier tips en adviezen van een voedingsdeskundige, die direct toepasbaar zijn op jouw gewicht en gezondheid. Iedereen heeft zo haar/ zijn eigen strubbelingen op het gebied van afvallen en gezonder worden. Om maar niet te spreken over de toegang die je krijgt tot alle ervaringen van de leden. Een schat aan informatie.
Koolhydraat arm eten of koolhydraat arm dieet

Een ervaringsdeskundige als coach

Linda heeft als ervaringsdeskundige, naast haar diploma als voedingsdeskundige, een groot gevoel van inlevingsvermogen. Ze weet als geen ander hoe het is een strijd te moeten leveren met de weegschaal, met eten, met afvallen en met de gezondheid. Ze staat hierin naast je in iedere stap die je zet en kan vanuit haar eigen ervaring, gevoelens en emoties met je delen.

Geen voedingssupplementen, maar voedingsmiddelen die gewoon bij de supermarkt te koop zijn

Alle recepten en daarmee alle ingrediënten zijn gewoon bij jouw supermarkt te koop. Er wordt geen gebruik gemaakt van dure superfoods of aanvullende supplementen. Er worden ook geen bepaalde merken voorgeschreven en alle voedingsmiddelen zijn gebaseerd op pure voeding.
Koolhydraat arm eten of koolhydraat arm dieet

Jarenlange ervaring van coach Linda met 1 op 1 begeleiding

De Club van Linda is ontstaan vanuit de jarenlange 1 op 1 begeleiding die Linda in haar praktijk aan haar klanten heeft geboden. Alle technieken en tools die ze daarin heeft gebruikt, zitten in deze Club. Het is daarmee bewezen, uitgetest en in de praktijk gebracht door meer dan duizenden mensen.

This title is awesome!

Plenty of space for a smooth sub-title!