Supersnelle ontbijtmuffin
Nog inspiratie nodig voor een simpel, snel en anders ontbijt? Wat dacht je van deze muffin die volledig past in een koolhydraatarm dieet. Heerlijk vullend en makkelijk een avond van tevoren klaar te maken. Koud is het net zo lekker. Het gaat bij mij in de tas zelfs mee als snack voor tussendoor. 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Tip: voeg voor een hartige bite wat ham(blokjes) toe. Voor een wat zoetige smaak, voeg wat cacao toe of cacaonibs. En eigenlijk…..je kunt er alles in doen wat je lekker vindt. Met een dot slagroom lijkt het net een gebakje. Heb je geen kleine schaaltjes dan kun je ook van aluminiumfolie een schaaltje vormen. Deze muffin kan natuurlijk goed dienst doen als een vervanger van koolhydraatarm brood. Maar wat dacht je van alle mogelijkheden daarvoor? Kijk zeker in deze artikelen: Koolhydraatarm glutenvrij broodBenodigdheden
Bereidingswijze
2. Vet een schaaltje in met een klein beetje kokosolie.
3. Mix alle ingrediënten tot een gladde massa (dit kan ook met een vork).
4. Plaats het schaaltje voor circa 12 minuten in de voorverwarmde oven.
5. Je supersnelle ontbijtmuffin is nu klaar.Voedingswaarde
Interessante links