arrow_drop_up arrow_drop_down
31 december 2013 

2013 was bijzonder!

Sinterklaas en Kerst weer achter de rug en nu op naar Oudejaarsavond. Het einde van een jaar is toch altijd weer een moment om even terug te blikken. Hoogtepunten, dieptepunten om vooral weer een goed voornemen te hebben voor het nieuwe jaar. Of juist het voornemen om geen voornemen te hebben, dat kan ook!

Een bijzonder jaar

2013 was voor mij een bijzonder jaar. Ik heb veel geweldige mensen ontmoet. Stuk voor stuk mensen die willen werken aan de gezondheid, willen afvallen (of zelfs willen aankomen). Of mijn kennis en ervaring over een gezonde eet- en leefstijl met veel plezier lezen en delen.

Vol bewondering en plezier begeleid ik iedereen op weg naar een gezond koolhydraatarm eet- en leefpatroon en hoop ik zo mijn steentje bij te dragen aan een extra stukje geluk en gezondheid. En niet te vergeten een positieve mindset. Vaak gaat het niet alleen om afvallen. Je ten doel stellen om af te vallen, omvat zoveel meer. Het is niet alleen een kwestie van gezonder eten of anders eten. Het is een proces, kennis vergaren omtrent voeding, een mindset, een gedragsverandering, een bewustwording. En niet onbelangrijk: Het creëren van een gezonde relatie met eten.

Afvallen is dan vaak het resultaat van de veranderingen die je in gang zet: fysiek maar ook geestelijk.

Voornemens

Mijn top 1 goede voornemen was jaren: Afvallen! En nu? Sinds ik een gezonde relatie met eten heb gekregen, doe ik niet meer aan goede voornemens. Althans niet meer op het gebied van afvallen en gezond eten. Want hierin is mijn missie geslaagd. Ik hoop dat ook jou dat gaat lukken! Ik zal er in ieder geval alles aan doen om met jou in 2014 jouw gezonde eet- en leefstijl te zoeken en vinden.
Ik wens iedereen een geweldige jaarwisseling en een gezond, gelukkig en liefdevol 2014. Tot in het nieuwe jaar!

Heb jij goede voornemens op het gebied van gezondheid?

Koolhydraatarme recepten ontvangen

Over de schrijver
Ik ben Linda, de drijvende kracht achter Slank met Linda. Naast coach, voedingsdeskundige én auteur van 3 boeken, is bloggen mijn absolute passie. In mijn blogs deel ik al mijn kennis en ervaring met gezond eten, gezond leven en gezond afvallen. Dit specifiek gericht op de koolhydraatarme leefstijl.
Reactie plaatsen

Meer advies over 

koolhydraatarm eten?

Er staan meer dan 300 waardevolle en uitgebreide artikelen voor je klaar!
Cookies