E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

3 redenen waarom koolhydraatarm meer is dan afvallen alleen

3 redenen waarom koolhydraatarm meer is dan afvallen alleen
20 juli 2017 Linda Nordholt

Mijn antwoord op:

Ik ben maar 5 ons in 1 week afgevallen. Het werkt niet bij mij, dus ik stop ermee!

Koolhydraatarm eten is zoveel meer dan afvallen in kilo’s.

1. Laat het dieetdenken los. Koolhydraatarm eten ga je niet doen om snel even 10 kilo af te vallen en dan te zeggen: ‘Dan mag ik weer’. Nee, het is een aanpassing van je eetpatroon, zodat je nooit meer op dieet hoeft.

2. Centimeters verliezen zegt zoveel meer dan kilo’s verliezen. Koolhydraatarm eten gaat over vetverbranding, en niet zozeer absolute kilo’s. Ik maak het zelfs mee dat iemand ‘maar’ 1 kilo is afgevallen én 10 centimeter kwijt is.

3. Koolhydraatarm gaat over meer dan afvallen, het gaat namelijk om het in balans brengen van je lichaam. Gezonder worden, afrekenen met emotie eten, beter slapen etc. Lekker in je vel!

Meer over de gezondheidsvoordelen van koolhydraatarm eten lees je hier: https://slankmetlinda.nl/de-3-gezondheidsvoordelen-van-koolhydraatarm-eten/

Maar bekijk ook zeker onderstaande video voor als je dat laatste zetje nodig hebt om af te vallen en te werken aan je gezondheid.

 

 

Comments (4)

 1. Annie 2 jaar geleden

  Ik ben begonnen met koolhydraten het ging goed. Na 3 1/2 WEEK 4 1/2 kwijt nu sta ik al 3 weken stil. Terwijl ik me er goed aan houd. Wat is hier aan de hand?
  Annie

  • Auteur
   Linda Nordholt 2 jaar geleden

   Nou, volgens mij is er niks aan de hand. Dit is natuurlijk heel normaal en je lichaam is geen machine. En je bent echt snel afgevallen dus je lichaam ook even resetten. Meet jezelf ook op want je vetverbranding gaat waarschijnlijk gewoon door maar dat zie je niet op de weegschaal. Dus gewoon lekker doorgaan hoor. Groetjes Linda

 2. Yelle 2 jaar geleden

  Nu ik dit gelezen heb ben ik beginnen nadenken en ja ik slaap sinds het begin van deze eetgewoonte veeeeeeeeeel beter. Ik voel me slanker aan mijn billen en buik. Maar vooral heeft dit mij terug dichter bij mijn man gebracht. Ik voelde mij niet goed in mijn vel maar sinds ik mij samen met mijn man toeleg op deze levenswijze is de liefde weer gegroeid. Ik zit wel met veel spierklachten sinds ik dit dieet volg. Is dit normaal?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*