arrow_drop_up arrow_drop_down
4 september 2015 

Mijn 10 succesfactoren voor een koolhydraatarme leefstijl

Het is soms een hele zoektocht in ‘dieetland’. Wat is nu de beste manier om af te vallen en een gezond eetpatroon aan te leren. Vaak willen we ook snel afvallen, maar weten we ook wel dat dit niet de beste manier is. Het gevreesde jojo effect komt dan vaak alweer snel om de hoek kijken.

Mijn zoektocht

Ook ik heb een hele zoektocht afgelegd om weer lekker in mijn vel te zitten, tevreden te zijn en voor mij niet onbelangrijk een gezonde relatie met eten creëren. Mijn belangrijkste eye opener was dat ik altijd verkeerd heb gegeten. Veel koolhydraten en onbewust veel suiker. Geen wonder dat ik altijd trek had en ook langzaam steeds zwaarder werd.

Totdat ik de sleutel tot een Slank & Gezond lichaam heb ontdekt: een koolhydraatarm eetpatroon. En dan met name de juiste balans vinden in de koolhydrateneiwitten en vetten die je per dag eet. Calorieën tellen bleek (en blijkt) een onnodige bezigheid. Het is namelijk nogal belangrijk waar je die calorieën uit haalt.

Mijn 10 succesfactoren

Mijn eigen ervaringen en opgedane kennis hebben uiteindelijke geresulteerd in de 10 succesfactoren voor een koolhydraatarme leefstijl. Weet jij je deze 10 succesfactoren eigen te maken, dan leg je daarmee in mijn ogen de basis voor de rest van je leven. Zowel om af te vallen, als uiteindelijk je gewenste gewicht te behouden.

 

Reactie plaatsen

Cookies